Jag har lite olika e-postadresser och en av dom, som jag inte brukar läsa så ofta, fick jag en gång ett oönskat reklamliknande utskick från den lokala ishockeyklubben. Mycket märkligt tyckte jag då jag aldrig haft med den föreningen att göra. Jag svarade på mailet och försökte förklara allt detta men mailen fortsatte att komma en tid innan de slutade komma och jag slutade tänka på saken.

Nyligen fick jag ett medlemsutskick från en sportaffär. Där stod medlemsnummer och allt. Jag kunde inte dra mig till minnes att jag någonsin handlat i den affären, än mindre blivit medlem där men jag tog ändå och beställde ett nytt lösenord för jag tänkte man kunde logga in och se vad det står för adress. Om det är ett legitimt utskick, alltså om det är jag som blivit medlem, ville jag veta vilken adress som står där då jag nyligen flyttat. Det visade sig att jag hade en namne i kommunen som hade kryssat i ishockey på intressen.

Visst, jag förstår att man kan råka stava fel nån gång men vederbörande har alltså använt min adress vid minst två tillfällen. Han tror följdaktligen att han innehar rättigheterna till den adressen.

Nu när du läst detta otroligt intressanta kan du återgå till vad du än höll på med innan du började läsa här.

Ett stort mysterium får sin förklaring
Märkt på:        

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Varje gång du stjäl någons text dödar Gud en kattunge. Tänk på det.